ELNET.DK

Hjemmeside samler materiale om elnettet

De danske elnetselskaber, der er krumtappen i den grønne omstilling, samarbejder med en lang række parter om at vedligeholde og udvikle distributionsnettet. Med hjemmesiden www.elnet.dk er der én indgang til viden.

elnet.dk - din professionelle indgang til elnettet

elnet.dk er rettet mod medarbejdere i landets cirka 35 netselskaber og andre professionelle aktører i branchen. For eksempel kan både installatører, rådgivere og VE-udviklere få gavn af at aflægge besøg.

Green Power Denmark lancerer i dag en ny hjemmeside, www.elnet.dk, der samler mest muligt materiale om det danske elnet. Med hjemmesiden får brugerne en direkte adgang til tidligere udgivet og nuværende materiale om løsninger af netteknisk og netregulatorisk karakter.

– Elnet.dk vil fremover være den naturlige indgang til, hvad der har med distributionsnettet at gøre – herunder tariffer, tilslutningsbidrag, netudvikling og tekniske krav, fortæller konsulent Mikkel Vesterbæk fra Green Power Denmark.

Hjemmesiden er rettet mod medarbejdere i landets cirka 35 netselskaber og andre professionelle aktører i branchen. For eksempel kan både installatører, rådgivere og VE-udviklere få gavn af at aflægge besøg.

– Med Elnet.dk er det vores ambition at skabe et endnu bedre overblik over det samlede indhold, siger Mikkel Vesterbæk.

Rapporter, kort og meget andet

På hjemmesiden kan interesserede bl.a. via 'Materialesamling' finde Green Power Denmarks nettekniske rapporter. Derudover samler Elnet.dk også en række net-relaterede sider, links, kort og services ét sted: Elselskabernes Fejl- og Afbrudsstatistik (ELFAS), Geozonekortet, Installationsblanket m.m.

– Elnet.dk vil fungere som en slags one-stop-shop for viden om elnettet til glæde for både ansatte i netselskaberne og for omverdenen. Vi håber, at alle brugere vil spare tid med den mere direkte adgang til viden, siger Mikkel Vesterbæk.

Premiere tirsdag – alle er velkomne

Teknologidirektør Jørgen S. Christensen fra Green Power Denmark peger på, at elnettet spiller en afgørende rolle for, at borgere kan leve et moderne liv, og at virksomheder kan trives og skabe værdi.

– I de kommende år skal elnetselskaberne investere et tocifret milliardbeløb i kabler og transformerstationer for at følge med udviklingen, hvad enter det handler om øget forbrug eller øget produktion, siger Jørgen S. Christensen, der håber, at den nye hjemmeside kan styrke udvekslingen af viden på tværs af faggrænser.

– Netop nu inviterer vi alle til premiere på hjemmesiden. Gå på opdagelse efter nyt og gammelt materiale, lær hjemmesiden at kende og kom endelig med feedback, hvis der er noget, der kan stå klarere, lyder opfordringen fra Jørgen S. Christensen.

Besøg www.elnet.dk

 

Nyheder direkte i din indbakke?